8ο "No Finish Line" - Athens

8ο “No Finish Line” – Athens

Ο Χορευτικός μας Όμιλος συμμετείχε για δεύτερη φορά στο εθνικό φεστιβάλ άθλησης-φιλανθρωπίας-ψυχαγωγίας, "No Finish Line Athens", τον μεγαλύτερο αγώνα δρόμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, που πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

Φέτος η διοργάνωση κατάφερε να ξεπεράσει τον μεγάλο στόχο των 100.000 χλμ, τα οποία θα μετατραπούν σε κάποιες χιλιάδες ευρώ για να υλοποιηθεί, σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, το φετινό πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή είναι ΑμεΑ.

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από συμμετέχοντες όλων των ηλικιών (τα μικρότερα ήταν δύο μωρά κοριτσάκια), κατάφερε τρέχοντας και περπατώντας, μέσω του “Charity Run” (τον πενθήμερο αγώνα 100 ωρών), όχι μόνο να καταρρίψει το περσινό της ρεκόρ αλλά και να σπάσει το φράγμα των 2.000 γύρων προσφέροντας ακόμα περισσότερα χρήματα!

Πιο αναλυτικά ο ΧΟΕ πραγματοποίησε 2.239 γύρους (2.155 χλμ) και κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του, "CLUB30-59", και την 7η  στη γενική κατάταξη (σύνολο 112 ομάδες) στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων μεγάλα εκπαιδευτήρια και σχολεία, πολυεθνικές εταιρίες και γυμναστικοί σύλλογοι.

Επιπλέον, το μέλος του χορευτικού μας, Βασίλης Φώτος, κατέλαβε τη 29η θέση, ανάμεσα σε 6.916 συμμετέχοντες, καταγράφοντας 153 χλμ.

Τέλος, τα μέλη μας, την πέμπτη μέρα της διοργάνωσης, ανάμεσα στο τρέξιμο και το περπάτημα, χόρεψαν ικαριώτικο και ένα κότσαρι στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων που συνέπιπτε εκείνη την ημέρα, παρασύροντας κι άλλους στον κύκλο του χορού.

Πολλά συγχαρητήρια στους «Τρελούς Γαλάτες» του ΧΟΕ !!!

Και του χρόνου με υγεία, κέφι και χαρά!!

Η Τζωρτζίνα Κουτσούμπη έγραψε ένα μήνυμα και εξηγεί πώς "τσούλησαν" τα πράγματα σε αυτή τη συμμετοχή.
Βρείτε το στο αλμπουμ NFL μαζί με τις καταπληκτικές φωτογραφίες από το φακό της Αναστασίας Παπαδάκου, η οποία είναι και η συντονίστρια των "xoe runners" - και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό!