Έξω ντέρτια και καημοί στην αίθουσα του Χ.Ο.Ε.!

Έξω ντέρτια και καημοί στην αίθουσα του Χ.Ο.Ε.!

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, έλαβε χώρα μια ρεμπέτικη βραδιά, γεμάτη λαϊκούς σκοπούς! Στήσαμε το πάλκο, ανάψαμε τα φώτα και... άρχισαν τα όργανα! Τα μέλη του χορευτικού που παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να πιουν και να γελάσουν με τους συγχορευτές τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν, σε μια βραδιά γεμάτη παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια! Τα χασάπικα διαδέχονταν απτάλικα, οι καρσιλαμάδες τα τσιφτετέλια και τα ζεϊμπέκικα, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και ξέφρενου γλεντιού.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους μουσικούς που μας έπαιξαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες:
Κώστας Μήτσιος στο μπουζούκι και στο τραγούδι, Ηλίας Δόσκορης στην κιθάρα και στο τραγούδι, Λίνα Ατζίδου στο τραγούδι, Τάσος Αθανασίας στο ακορντεόν, Νίκος Τσιατσούλης στα κρουστά.
Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Χ.Ο.Ε. Βασίλη Κατσιμπόκη και Γιώργο Κολοβό που βοήθησαν στο στήσιμο του πάλκου και τη διαρρύθμιση των τραπεζιών, καθώς και τον Σεραφείμ Τσάκωνα, το ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε. για την κατασκευή με τα χρωματιστά φώτα, που έβαλαν στο ρεμπέτικο κλίμα την αίθουσά μας!

 

Η Αναστασία Παπαδάκου, μέλος του Χ.Ο.Ε., απαθανάτισε για μια ακόμα φορά εκπληκτικά τη γιορτή και την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!
Μπορείτε να δείτε εδώ Ρεμπέτικη βραδιά στο Χ.Ο.Ειρήνη όλο το γλέντι μέσα από μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, μαζί με τα λόγια της Εύης Χρονοπούλου, που ως νέο μέλος της ομάδας του χορευτικού περιγράφει τις εντυπώσεις της από τη βραδιά αυτή.
Και εις άλλα με υγεία!