Ο 12ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας μέσα από τα βήματα των XOE RUNNERS

Ο 12ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας μέσα από τα βήματα των XOE RUNNERS

Το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου 2024 δόθηκε το σήμα της εκκίνησης για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Με φόντο τον ηλιόλουστο ουρανό, πάνω από 21.000 δρομείς όλων των ηλικιών, ανάμεσά τους και τα μέλη των XOE RUNNERS, συμμετείχαν με κέφι και χαμόγελο στους αγώνες της διοργάνωσης.

Το μέλος του ΧΟΕ Δήμητρα Γιαννακοπούλου, συμμετείχε για πρώτη φορά παρέα με την ομάδα των XOE RUNNERS και μας μεταφέρει την εμπειρία της:

«Μόλις ανακοινώθηκε στην ομάδα μας η δράση για τον Ημιμαραθώνιο, δήλωσα συμμετοχή. Κατά καιρούς έχω λάβει μέρος σε διάφορες τέτοιες δράσεις, για διάφορους σκοπούς, αλλά μεμονωμένα, ποτέ με ομάδα.

Αυτή τη φορά όμως, με την ένταξή μου στους XOE RUNNERS, η εμπειρία μου ήταν πολύ διαφορετική! Αμέσως νιώθεις τον παλμό της ομάδας! Είσαι μέλος μιας ομάδας!!!

Όλο το διάστημα υπήρχε συνεχής ενημέρωση από την Τασία, την υπεύθυνη συντονισμού.

Είναι, τελικά, πολύ όμορφο συναίσθημα να ξεκινάς έναν αγώνα με γνώριμα, χαμογελαστά πρόσωπα τριγύρω σου και με έμπειρους φίλους που ξέρουν πού θα σταθούμε, πού θα ξεκινήσουμε, ο ένας έχει την έννοια του άλλου και η αναμονή γίνεται πιο γλυκιά με τα γέλια και τα πειράγματα της ομάδας μέχρι τη στιγμή που ο καθένας θα δώσει τον δικό του αγώνα.

Ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή τη δράση, που αφήσαμε ένα 3ωρο από τη ρουτίνα μας για να ζήσουμε αυτές τις στιγμές που μένουν μέσα στη ψυχή μας, μας δένουν σαν ομάδα και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Για εμένα δεν υπήρχε πιο όμορφη στιγμή από τη στιγμή του τερματισμού!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Την ώρα που αντίκρισα και τους περισσότερους τερματίσαντες στο σημείο συνάντησης μετά τον αγώνα, τα γέλια τους, τα χειροκροτήματα, οι φωνές ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμένα.

Τασία, συγχαρητήρια για την οργάνωση της ομάδας, για την αναμονή σας να βγάλουμε κι εμείς οι τελευταίοι μια φωτογραφία όλοι μαζί, για τα γέλια, για το όμορφο πρωινό.

Πρόεδρε, σε ευχαριστώ που μας είχες στον νου σου και μας τηλεφώνησες να μάθεις πού βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευχαριστώ XOE RUNNERS που με τέτοιες δράσεις ενωνόμαστε ως ομάδα και δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις!!!»

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα μας εδώ: 12ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας