"Μια παράσταση που θα θυμάμαι για πάντα!" γράφει ο Παύλος.

“Μια παράσταση που θα θυμάμαι για πάντα!” γράφει ο Παύλος.

Το Σάββατο 30/4 και την Κυριακή 1/5 συμμετείχα με το εφηβικό τμήμα, χορεύοντας ποντιακούς χορούς, στην παράσταση "Μεταβάσεις" του Χορευτικού Ομίλου Ειρήνη.
Η αδρεναλίνη στην πρώτη παράσταση, του Σαββάτου, ήταν ανεπανάληπτη...! Όλοι το χαρήκαμε πάρα πολύ και το ευχαριστηθήκαμε ακόμα περισσότερο τη δεύτερη και την τρίτη φορά που βγήκαμε στη σκηνή. Ένιωσα ότι κάθε φορά αποδίδαμε όλο και καλύτερα με αποκορύφωμα την τελευταία  παράσταση της Κυριακής.
Το κλίμα στα παρασκήνια ήταν χαλαρό και ευχάριστο κάτι που βοήθησε πάρα πολύ στο να μας φύγει το άγχος για τη παράσταση. Μέχρι και ο κ.Παπαδάκης με τους δικούς του μας έπαιξαν πεντοζάλη να χορέψουμε! Επίσης, έμαθα να δένω τον ποντιακό κεφαλόδεσμο μόνος μου κι αυτό είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Αναπολώ ήδη τις στιγμές που πέρασα στα παρασκήνια με τα άλλα παιδιά...
Άξιζε κάθε λεπτό! Δεθήκαμε σαν ομάδα περισσότερο και αποκτήσαμε ωραίες αναμνήσεις και εμπειρίες!
Είμαι ευγνώμων που είχα την κ. Σίσσυ για δασκάλα. Ήταν αυστηρή όταν έπρεπε και όσο έπρεπε και στο τέλος ήταν πολύ περήφανη για μας!
Επίσης, είμαι ευγνώμων για την ομάδα με την οποία χόρεψα, τα παιδιά αυτά είναι πραγματικά αστεία, ενδιαφέροντα και ταλαντούχα!
Πιστεύω η παράσταση πέτυχε και με το παραπάνω!! Εμείς τα δώσαμε όλα σε αυτό το χρονικό διάστημα και είμαστε ικανοποιημένοι!
Ήταν μια παράσταση που θα θυμάμαι για πάντα!
- γράφει ο Παύλος Στεφανίδης -