Μουσικοχορευτική παράσταση "Μεταβάσεις"

Μουσικοχορευτική παράσταση “Μεταβάσεις”

Το Σάββατο 30 Απριλίου & την Κυριακή 1 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η παράσταση του Χορευτικού Ομίλου “Ειρήνη” με τον τίτλο “ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ” στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είχε ο δάσκαλος του ΧΟΕ, Δημήτρης Μπάκος, ενώ την ιδέα και την επιστημονική επιμέλεια ο Θάνος Κώτσης, Υποψ. Διδάκτωρ Λαογραφίας και Ανθρωπολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας χάρισαν το ζεστό τους χειροκρότημα. Τα όμορφα λόγια μετά το τέλος της παράστασης είναι η ανταμοιβή για τον κόπο μας και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε, ειδικά μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές μας που έλαμψαν όλοι τους επί σκηνής! Το μεράκι τους για τον χορό κι η αγάπη τους για το χορευτικό τους έδωσε τη δύναμη να ξεπεράσουν την όποια σωματική κούραση και να αποδώσουν στο 100%. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη μας, που εργάστηκαν εθελοντικά για την προετοιμασία και την υλοποίηση της παράστασης, δίνοντας μαζί με τον χρόνο τους κι ένα κομμάτι του εαυτού τους και ιδιαίτερα την ομάδα του βεστιαρίου. Και μην ξεχνάμε την αδιάκοπη παρουσία και βοήθεια από τους πολυαγαπημένους μας κ. Σεραφείμ και κα Ελένη Τσάκωνα. Είναι αναντικατάστατοι.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους πολύτιμους συντελεστές για το άρτιο αποτέλεσμα: Δ. Μπάκο, Θ. Κώτση, Κ. Βογιατζιδάκη, Σ. Πέτρου, Ειρ. Δερέμπεη, Αρ. Τόλη, Γ. Παυλόπουλο, Γ. Μιχαλόπουλο, Ελ. Πετροπούλου, Δ. Μαυροφοράκη, Αντρ. Ατζάμπο, Κ. Πάτση, Κ. Κρομμύδα, Κ. Βάλβη, Ν. Αγιασματζή, Αρ. Παστελή, Αλ. Πανουτσόπουλο, Κ.Μ.Π.Χ. ”Κύκλος”, Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ”Δερόπολη”,  Ρ. Ανδριανού, Μ. Κώτσο, Στ. Σουλιμιώτη, Κ. Λιναρά, Π. Ρίζο, Σπ. Ρέτσο και Γ. Κόντη.

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να συνεργαστούμε με ένα υπέροχο σύνολο τραγουδιστών και μουσικών. Η αύρα, η αισθητική και το υψηλό καλλιτεχνικό τους επίπεδο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε τους τραγουδιστές: Ζ. Καρούνη, Γ. Παυλόπουλο, Ειρ. Δερέμπεη,  Αν. Ιωακειμίδη, Αλ. Παπαδάκη, Κ. Πάτση, Πολυφωνικό σχήμα «Ισοκράτισσες».
Ευχαριστούμε τους μουσικούς: Αλ. Αρκαδόπουλο, Γ. Παυλόπουλο, Ιορδ. Κουζηνόπουλο, Μ. Κλαπάκη, Θ. Σταυρίδη, Β. Τζωρτζίνη, Αν. Ιωακειμίδη, Κ. Μήτσιο, Αλέξανδρο Παπαδάκη, Ανδρ. Αρβανίτη, Γ. Αναστασιάδη, Δ. Μπάκο, Γ. Μαυρίδη, Β. Κόκλα, Γ. Γεωργίου.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους Β. Λάντζο, Χρ. Παπακώστα, Γιάννη Κωνσταντίνου, Ν. Ζουρνατζίδη και Δ. Τριανταφυλλίδη για τις πολύτιμες συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν, τους Η. Δρίβα, Τ. Δρίβα, Κ. Παπανικολάου, Χ. Δελημιχάλη, Π. Περδικούρη, Γ. Ανδρέου και Κ. Κοκλιώτη για τις μαρτυρίες τους, τον Σ. Μιχάλακα, Ν. Παπαγγελή, τον Δ. Λάβδα, του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών, τον πατέρα Η. Καρατζά του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καλογράιζης, τις Η. Ξέρρα, Στ. Μαντέλλου-Πούλιου καθώς και τους Σ. Γεωργιάδου, Β. Τζωρτζίνη, «Ισοκράτισσες» και Β. Κόκλα για τη συμμετοχή τους στα τρέιλερ της παράστασης.

Τέλος, οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, στην Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στην ΕΡΤ και το Δεύτερο πρόγραμμα, στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και στον Επικοινωνία 94FM για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους.