Σε ήχους Φλώρινας στη Δραπετσώνα... μια βραδιά.

Σε ήχους Φλώρινας στη Δραπετσώνα… μια βραδιά.

Σε πείσμα του καιρού βρεθήκαμε στο όμορφο θεατράκι του Πολυχώρου Λιπασμάτων το περασμένο Σάββατο για να συμμετέχουμε στο "6ο σεργιάνι παραδοσιακών χορών" που οργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου "Θυμαίτιδαι".

Η ομάδα του "Ειρήνη" αποτελούμενη από 29 χορευτές και χορεύτριες, 3 συνοδούς και πολλούς φίλους 'κατέθεσε' κάτι από την ψυχή της χορεύοντας σε ρυθμούς από την Αλμωπία της Φλώρινας και απολαμβάνοντας την ευλογία που ζούμε σε κάθε μάθημα και σε κάθε μας παρουσία σε φεστιβάλ και γιορτές. Αυτή του να μοιράζεσαι με πολύ αγαπημένα πρόσωπα τους ήχους που σε ανατριχιάζουν, τα βήματα που σε ξεσηκώνουν, γνωρίζοντας παράλληλα καινούργιους φίλους σε έναν κύκλο - παρεΐστικο- που δεν κλείνει ποτέ!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Θυμαίτιδαι" για την πρόσκληση, την ωραία οργάνωση και τη θερμή φιλοξενία που μας πρόσφεραν!
Ήταν όλα υπέροχα! 

Και του χρόνου!
(Σύντομα θα έχουμε έτοιμο και το φωτογραφικό άλμπουμ από εκείνη την ημέρα μαζί με την "εμπειρία" ενός νέου μέλους μας, ... μείνετε συντονισμένοι εδώ!)