7ο "No Finish Line" - Athens

Ο Χορευτικός μας Όμιλος συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στη διοργάνωση NO FINISH LINE (7), τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα για την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».
Τα μέλη και οι φίλοι του ΧΟΕ που συμμετείχαν τρέχοντας και περπατώντας για 100 ώρες διένυσαν συνολικά 1321 χλμ (1375 γύρους) τα οποία μετατρέπονται αντίστοιχα σε ευρώ. Καταφέραμε να πάρουμε τη 2η θέση στην κατηγορία μας "CLUB30-59" και την 15η θέση στη γενική κατάταξη (σύνολο 102 ομάδες) στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων μεγάλα εκπαιδευτήρια και σχολεία, πολυεθνικές εταιρίες και γυμναστικοί σύλλογοι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους διότι αφιερώσαμε χρόνο και ενέργεια από την δύσκολη καθημερινότητά μας για έναν καλό σκοπό. Λειτουργήσαμε σαν μία ομάδα όπου ο ένας έπαιρνε νοητά την σκυτάλη από τον άλλον για να καταγράψει όλο και πιο πολλά χιλιόμετρα. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο τα οφέλη ήταν πολλαπλά. Πέρα από τη στήριξή μας σε μία φιλανθρωπική δράση, ασκηθήκαμε, ψυχαγωγηθήκαμε, ξεχάσαμε για λίγο τα προβλήματα, κουβεντιάσαμε με τους φίλους μας και κάποιοι δοκιμάσαμε τα όρια και τις αντοχές μας.
Η αψίδα στο ΟΑΚΑ για 100 ώρες έγινε το στέκι μας! Ήταν μία μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη!!

- γράφει η Αναστασία Παπαδάκου -

  • Χρονολογία:Μάιος 2023
  • Χώρος: Αγορά Καλατράβα - Ο.Α.Κ.Α.

Συναφείς Εκδηλώσεις

  • 8ο “No Finish Line” – Athens
  • Ρεμπέτικη βραδιά στο Χ.Ο.Ειρήνη.
  • Καρναβάλι του Λουτρακίου 2024
  • Γιατί το περιβάλλον… θέλει αγώνα!