Διακοπή για …διακοπές

Αγαπητά μας μέλη, τα μαθήματα για τη σεζόν 2017-2018 έλαβαν τέλος.
Σας περιμένουμε όλους ανανεωμένους το Σεπτέμβριο!!
Καλό Καλοκαίρι!!

"Γλέντι στήναν στο χωριό, μια φορά κι έναν καιρό..."

“Γλέντι στήναν στο χωριό, μια φορά κι έναν καιρό…”

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση των τμημάτων του Χορευτικού Ομίλου Ειρήνη με τον τίτλο "Γλέντι στήναν στο χωριό, μια φορά κι έναν καιρό...", στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ηρακλείου. Παρόλο που η έναρξη της παράστασης καθυστέρησε, λόγω των καιρικών συνθηκών, όλοι οι χορευτές και οι εθελοντές με την επιμονή, τη θετική ενέργεια και το αστείρευτο κέφι τους πέτυχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! ...

Επιστροφή ρουχισμού παράστασης

Την Τρίτη 19/6 από τις 18.30 μέχρι τις 20.00 θα είναι κάποιος στο χορευτικό για να επιστρέψετε ρούχα ή παπούτσια που χρησιμοποιήθηκαν στην παράσταση.
Υπάρχει επίσης ένα μπουφάν, μία ομπρέλα και μία παιδική τσαντούλα που ξεχάστηκαν στην αίθουσα τελετών του σχολείου. Μπορείτε να τα παραλάβετε από το χορευτικό.

Πρόβα παιδικού τμήματος

Την Κυριακή 17/6 στις 11:00, στην αίθουσά μας, έχουν έκτακτη πρόβα με την κ. Σίσσυ τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση που θα γίνει στο θέατρο της Δόρας Στράτου.

Τη Δευτέρα 18/6, τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση της Δόρας Στράτου πρέπει να βρίσκονται αυστηρά στις 18:30 στον χώρο του θεάτρου για να κάνουν πρόβα. Στις 20:00 ξεκινά η εκδήλωση. Οι γονείς και οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα ταμεία του θεάτρου την ίδια μέρα. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5€.

Αναβολή παράστασης
Οι διοργανωτές ανέβαλαν την σημερινή εκδήλωση στη Δόρα Στράτου για τον Σεπτέμβριο λόγω του βρεγμένου δαπέδου της σκηνής από την μπόρα (προς αποφυγή ατυχημάτων). Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!
* (Όσοι μπορέσετε αύριο Τρίτη 18:30 - 20:00 να επιστρέψετε τα παπούτσια στο χορευτικό).

Εκδήλωση στο σύλλογο Προκοπιέων

Εκδήλωση στο σύλλογο Προκοπιέων

Μπράβο στα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Ειρήνη που συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προκοπιέων 《Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος》, ο οποίος κάθε χρόνο γιορτάζει τη μνήμη του Οσίου, στο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. της Ν. Ιωνίας, παρουσιάζοντας χορούς από τη Μ. Ασία!! ...

7ο φεστιβάλ Ελληνικών παραδοσιακών χορών

7ο φεστιβάλ Ελληνικών παραδοσιακών χορών

Στο πανέμορφο νησί της Πάρου και συγκεκριμένα στη μαγευτική Μάρπησσα η χορευτική μας ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, με χορούς από την Κρήτη, στο 7ο φεστιβάλ Ελληνικών παραδοσιακών χορών! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και φυσικά στους υπέροχους χορευτές μας! Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση της χορευτικής μας ομάδας. ...