Χορέψαμε στην καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ-Ερυθρού Σταυρού

Χορέψαμε στην καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ-Ερυθρού Σταυρού

Στις 19 Ιουνίου 2024, ο Χορευτικός Όμιλος "Ειρήνη", με το εφηβικό του τμήμα, παρευρέθηκε έπειτα από πρόσκληση στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στο Ηράκλειο Αττικής. Στην πανέμορφη, εξοχική βίλα της Πριγκίπισσας Αλίκης, στον κήπο του μικρού Πύργου που διασώζεται ακόμα κοντά στην πλατεία του Ηρακλείου Αττικής, έλαβε χώρα μια γιορτή με θεατρικά σχήματα και ομιλίες, ενώ στο τέλος το εφηβικό μας τμήμα είχε την χαρά να παρουσιάσει χορούς από τη Μακεδονία.

Τα παιδιά ντύθηκαν με τις υπέροχες φορεσιές από το βεστιάριό μας στην αίθουσα του συλλόγου, και έπειτα κατηφόρισαν προς το χώρο της Βίλας Αλίκης. Χόρεψαν Ζάραμο, Μπέλα Ολυμπία, Πουσνίτσα, Κόρη Ελένη, Σύρε σύρε, Λεβέντικο και Χασαπιά. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διδασκαλία ανέλαβε ο δάσκαλος του εφηβικού τμήματος, Γιώργος Σταυρόπουλος, τον οποίον ευχαριστούμε!

Οι διοργανωτές του Ερυθρού Σταυρού κέρασαν τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους δροσιστικά παγωτά, συμπληρώνοντας τον ενθουσιασμό των παιδιών για την ξεχωριστή αυτή συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ΚΑΠΗ Ερυθρού Σταυρού για την πρόσκληση και τη φιλοξενία! Καλό καλοκαίρι!
Ο Αλέξανδρος Σπυράτος, μέλος της ομάδας των εφήβων που χόρεψε στη Βίλα Αλίκη, περιγράφει την εμπειρία εκείνης της ημέρας λιτά και ειλικρινά. Ανακαλύψτε την επιλέγοντας το αλμπουμ της συμμετοχησ και απολαύστε μαζί το φωτογραφικό από την μοναδική εμφάνιση των παιδιών μας.