Το πρώτο γλέντι της χρονιάς!

Το πρώτο γλέντι της χρονιάς!

Την Κυριακή 04/02, έλαβε χώρα η πρώτη εκδήλωση του Χ.Ο.Ε. για το νέο έτος: μια χοροεσπερίδα, στον κομψό χώρο του κέντρου "Αρχοντικό Hall" , στις παρυφές της Πάρνηθας. Τα μέλη του χορευτικού, μικροί και μεγάλοι, μαζί με αγαπημένους συγγενείς και φίλους, προσήλθαν με την πιο όμορφη διάθεση, έφαγαν και γλέντισαν με την ψυχή τους, από το μεσημέρι μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Το εφηβικό τμήμα, άνοιξε χορευτικά το γλέντι, υπό την επιμέλεια του δασκάλου μας, Γιώργου Σταυρόπουλου, πραγματοποιώντας μια μικρή παρουσίαση χορών της Θράκης! Συγκεκριμένα, χόρεψαν κουσέφτο, συρτό συγκαθιστό "δύο πουλάκια τα καημένα", ζωναράδικο, δενδρίτσι και έκλεισαν με χασάπικο με γύρισμα σε μαντηλάτο.

Παράλληλα, διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά, με χορηγίες καταστηματαρχών από το Ηράκλειο τη Νέα Ιωνία, καθώς και μελών του χορευτικού μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως! Χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά των μελών, ο Χορευτικός μας Όμιλος δεν θα είχε γνωρίσει την λαμπρή πορεία και ανάπτυξη!

Και η οικογένεια δεν σταματά να μεγαλώνει...
Φυσικά, θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους μουσικούς που ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα τον κύκλο μας: στο κλαρίνο και στο καβάλ, ο Θοδωρής Τασούλας, στο βιολί ο Βασίλης Αθανασιάς, στο λαούτο ο Θοδωρής Γιαννόπουλος, στο ακορντεόν ο Θάνος Σαμπάνης, στα κρουστά ο Μανούσος Κλαπάκης, στη γκάιντα-τσαμπούνα ο δάσκαλος του Χ.Ο.Ε., Δημήτρης Μπάκος, στην τρομπέτα ο Δημήτρης Κατσίβελος, ενώ τη φωνή του μάς χάρισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!
Στη λυρα Πόντου ο Στέφανος Καλλιανίδης και στο νταούλι ο Στάθης Ψυλλάκης!

 

Ευχόμαστε το 2024 να είναι ένα ευτυχισμένο έτος, γεμάτο όμορφες στιγμές! 

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μέλος μας, Αναστασία Παπαδάκου, που για μια ακόμα φορά απαθανάτισε με το φακό της τις καλύτερες στιγμές της εκδήλωσης.
Δείτε εδώ 44 φωτογραφικα στιγμιοτυπα , μαζί με τις εντυπώσεις της έφηβης Μελίνας Σταμούλου, μέλος του ΧΟΕ που χόρεψε με την ψυχή της στην παρουσίαση του εφηβικού τμήματος αλλά και στο γλέντι που ακολούθησε!