Κόψαμε την Βασιλειόπιτά μας και γλεντήσαμε με την ψυχή μας!

Κόψαμε την Βασιλειόπιτά μας και γλεντήσαμε με την ψυχή μας!

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλειόπιτας του χορευτικού μας Ομίλου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο "Ηλέκτρα Αποστόλου" του Δήμου Ηρακλείου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοσύγκελος π. Επιφάνιος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου κος Πέτρου, οι επικεφαλείς παρατάξεων κος Βλασσόπουλος (πρώην δήμαρχος) της "ΑΚΕΠ", κος Παπαδημητρίου από το "Ηράκλειο Μαζί", κος Κουτρούλης από το "Ηράκλειο Πνοή", οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Ζούρου, κα Ιγγλέση και κος Μήνας, καθώς και διάφοροι τοπικοί παράγοντες και φορείς.

Οι παιδικές μας ομάδες και το εφηβικό τμήμα παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας δίνοντας το έναυσμα για το παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε!
Οι εκλεκτοί, νέοι ταλαντούχοι μουσικοί που πλαισίωσαν την ορχήστρα ήταν οι: Γιάννης Σεβαστόπουλος, Κωνσταντίνος Λιόντος, Χρήστος Δαλιάνης, Κωνσταντίνος Καλαντζής και η Ιωάννα Χρυσανθοπούλου. Στον ήχο ήταν ο Νίκος Κόντος.

Κοντά μας βρέθηκε και ο μαέστρος μας κος Γιάννης Παυλόπουλος!
Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους μας Δημήτρη Μπάκο, Κατερίνα Βογιατζιδάκη, Σίσσυ Πέτρου και Ειρήνη Δερέμπεη για την εξαιρετική τους δουλειά!
Επίσης, ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία!!!

(Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση ΕΔΩ.)