Κοπή Βασιλειόπιτας Χορευτικού Ομίλου Ειρήνη 2019.

Κοπή Βασιλειόπιτας Χορευτικού Ομίλου Ειρήνη 2019.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Κοπή της Βασιλειόπιτας του χορευτικού μας ομίλου (δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό) στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο "Ηλέκτρα Αποστόλου" του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ.Γαβριήλ καθώς και τοπικοί παράγοντες του Δήμου μας.

Η χορωδία μας είπε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Θράκη και την Ικαρία, ενώ οι παιδικές ομάδες και το εφηβικό τμήμα παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές του τόπου μας, χαρίζοντάς μας ζωντάνια, συγκίνηση, ελπίδα και προοπτική για το μέλλον του χορευτικού.
- Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με εκλεκτούς φίλους μουσικούς: Βαγγέλη Δημούδη, Δημήτρη Μπάκο, Κωνσταντίνο Κίκιλη, Μιχάλη Κυπριανού, Απόστολο Βαλσαμά, Θάνο Σαμπάνη, Μανώλη Δημούδη, Γιάννη Σέρβο, Μιχάλη Βογιατζιδάκη, Μάρκο Αγριμάκη και Γιάννη Παυλόπουλο.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μας, Δημήτρη Μπάκο, Κατερίνα Βογιατζιδάκη, Σίσσυ Πέτρου και Βαγγέλη Δημούδη, για όλη την αγάπη που μας δείχνουν!

Η προσέλευση των μελών και των φίλων του χορευτικού ήταν συγκλονιστική!
Σας ευχαριστούμε θερμά!!

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, γεμάτη υγεία και αγάπη!!!