Σύμφωνα με το καταστατικό, ο Χορευτικός Όμιλος «Ειρήνη» (Χ.Ο.Ε.) διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη του κάθε δύο χρόνια. Η διοίκηση, η εύρυθμη λειτουργία και η προβολή του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη» αποτελούν τους βασικούς σκοπούς του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τις εκλογές της 4ης Μαρτίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος : Ευστάθιος Ευσταθιάδης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, με καταγωγή από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 1993, ιδρυτικό μέλος αυτού και πρόεδρος του Δ.Σ. από το 2006.

Αντιπρόεδρος : Γιώργος Σουβλερός
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεταμόρφωση Αττικής, με καταγωγή από τη Λέσβο και την Αρκαδία. Μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 1992, και μέλος του Δ.Σ. από το 2013.

Γραμματέας : Νικόλ Χατζηιωακειμίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Ημαθία και τη Μαγνησία. Επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2010.

Ταμίας : Αναστασία Παπαδάκου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από Αρκαδία. Ενεργό μέλος του χορευτικού από το 1985 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε, αποτελεί ένα από τα παλιότερα μέλη, που συνεχίζει ενεργά και αδιάκοπα έως σήμερα.

Μέλος : Θανάσης Τσάκωνας
Γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο, με καταγωγή από Πόντο και Μ. Ασία. Μέλος του χορευτικού από το 1988 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Αναπληρωματικό μέλος : Βασιλική Στεφάνου
Γεννήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας, αλλά από πολύ μικρή ηλικία κατοικεί στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Μέλος του χορευτικού από το 1980 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Αναπληρωματικό μέλος :  Μιχάλης Παπακωνσταντίνου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, με καταγωγή από την ορεινή Αρκαδία και το Ρέθυμνο. Μέλος του χορευτικού από το 1983 έως το 1991, επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2015.