Σύμφωνα με το καταστατικό, ο Χορευτικός Όμιλος «Ειρήνη» (Χ.Ο.Ε.) διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη του κάθε δύο χρόνια. Η διοίκηση, η εύρυθμη λειτουργία και η προβολή του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη» αποτελούν τους βασικούς σκοπούς του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τις εκλογές της 9ης Οκτωβρίου 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος : Ευστάθιος Ευσταθιάδης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, με καταγωγή από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 1993, ιδρυτικό μέλος αυτού και πρόεδρος του Δ.Σ. από το 2006.

Αντιπρόεδρος : Θανάσης Τσάκωνας
Γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο, με καταγωγή από Πόντο και Μ. Ασία. Μέλος του χορευτικού από το 1988 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Γραμματέας : Νικόλ Χατζηιωακειμίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Ημαθία και τη Μαγνησία. Επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2010 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2018.

Ταμίας : Βασιλική Τραυλού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 2010.

Μέλος : Βασιλική Στεφάνου
Γεννήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας, αλλά από πολύ μικρή ηλικία κατοικεί στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Μέλος του χορευτικού από το 1980 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Αναπληρωματικό μέλος : Νένα Κατσιπάνου
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 1995.

Αναπληρωματικό μέλος : Μαριαλένα Κοτζιά
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, με καταγωγή από την Αθήνα. Μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2014.