Σύμφωνα με το καταστατικό, ο Χορευτικός Όμιλος «Ειρήνη» (Χ.Ο.Ε.) διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη του κάθε δύο χρόνια. Η διοίκηση, η εύρυθμη λειτουργία και η προβολή του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη» αποτελούν τους βασικούς σκοπούς του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τις εκλογές της 31ης Μαΐου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος : Ευστάθιος Ευσταθιάδης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, με καταγωγή από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 1993, ιδρυτικό μέλος αυτού και πρόεδρος του Δ.Σ. από το 2006.

Αντιπρόεδρος : Θανάσης Τσάκωνας
Γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο, με καταγωγή από Πόντο και Μ. Ασία. Μέλος του χορευτικού από το 1988 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Γραμματέας : Νικόλ Χατζηιωακειμίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Ημαθία και τη Μαγνησία. Επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2010 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2018.

Ταμίας : Βασιλική Στεφάνου
Γεννήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας, αλλά από πολύ μικρή ηλικία κατοικεί στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Μέλος του χορευτικού από το 1980 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Μέλος : Βασιλική Τραυλού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 2010.

Αναπληρωματικό μέλος : Μιχάλης Παπακωνσταντίνου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, με καταγωγή από την ορεινή Αρκαδία και το Ρέθυμνο. Μέλος του χορευτικού από το 1983 έως το 1991, επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2015 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2018.

Αναπληρωματικό μέλος : Νένα Κατσιπάνου
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 1995.

Αναστολή λειτουργίας (Νοέμβριος 2020): Αγαπητά μας μέλη, για ακόμα μια φορά θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα μέτρα που παίρνει το Υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια προστασίας μας από τον Covid-19. Αναστέλλουμε, λοιπόν, τη λειτουργία του συλλόγου μας από Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες. Τα μαθήματα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου θα γίνουν κανονικά. Αν και το 2020 είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο έτος, όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε την αγάπη μας, για χορό και τραγούδι, ζωντανή και σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την στήριξή σας. Περιμένουμε και εμείς όπως και όλος ο πλανήτης τη λήξη αυτής της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό! Εν καιρώ, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την επαναλειτουργία μας στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο site. Μείνετε συντονισμένοι! Καλή δύναμη σε όλους!