Σύμφωνα με το καταστατικό, ο Χορευτικός Όμιλος «Ειρήνη» (Χ.Ο.Ε.) διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη του κάθε δύο χρόνια. Η διοίκηση, η εύρυθμη λειτουργία και η προβολή του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη» αποτελούν τους βασικούς σκοπούς του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τις εκλογές της 31ης Μαΐου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος : Ευστάθιος Ευσταθιάδης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, με καταγωγή από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 1993, ιδρυτικό μέλος αυτού και πρόεδρος του Δ.Σ. από το 2006.

Αντιπρόεδρος : Θανάσης Τσάκωνας
Γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο, με καταγωγή από Πόντο και Μ. Ασία. Μέλος του χορευτικού από το 1988 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Γραμματέας : Νικόλ Χατζηιωακειμίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Ημαθία και τη Μαγνησία. Επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2010 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2018.

Ταμίας : Βασιλική Στεφάνου
Γεννήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας, αλλά από πολύ μικρή ηλικία κατοικεί στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Μέλος του χορευτικού από το 1980 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Μέλος : Βασιλική Τραυλού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 2010.

Αναπληρωματικό μέλος : Μιχάλης Παπακωνσταντίνου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, με καταγωγή από την ορεινή Αρκαδία και το Ρέθυμνο. Μέλος του χορευτικού από το 1983 έως το 1991, επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2015 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2018.

Αναπληρωματικό μέλος : Νένα Κατσιπάνου
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 1995.

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: Αγαπητά μας μέλη, νέα και παλιά! Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα μέτρα που θα ισχύουν για τη λειτουργία του χορευτικού μας: 1. Τμήματα που δεν θα ξεπερνούν το όριο τετραγωνικού/ατόμου σύμφωνα με τις υποδείξεις που υπάρχουν για την απαιτούμενη απόσταση χορευτών. 2. Η συμμετοχή στο μάθημα θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 με βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 48ωρο rapid test. Τα παιδιά κάτω των 18 θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 24ωρο selftest. 3. Κατά την είσοδο στο χώρο θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικός έλεγχος όλων των παραπάνω με την εφαρμογή Covid FreeGR. 4. Η χρήση της μάσκας την ώρα του μαθήματος είναι υποχρεωτική καθώς και η απόσταση 2 μέτρων ανάμεσα στους χορευτές. 5. Ο κάθε χορευτής θα πρέπει να τσεκάρει την παρουσία του στα παρουσιολόγια της εισόδου. 6. Θερμομέτρηση στην είσοδο του χώρου 7. Υποχρεωτική χρήση απολυμαντικού χεριών στην είσοδο και έξοδο της αίθουσας. 8. Θα τηρείται αυστηρά η ώρα προσέλευσης/αποχώρησης. 9. Μεταξύ των τμημάτων θα αδειάζει η αίθουσα για απολύμανση χώρου σε καθίσματα, ασανσέρ, πόρτες, πόμολα κ.α. 10. Οι χορευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πετσέτα και μπουκάλι με νερό. 11. Όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο, χορευτές ή μη, θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα. 12. Δεν επιτρέπεται η παραμονή από γονείς/συνοδούς κατά την ώρα του μαθήματος στις αίθουσες του χορευτικού. 13. Δεν θα επιτρέπεται να αλλάζουμε μέσα στο χώρο.