Σύμφωνα με το καταστατικό, ο Χορευτικός Όμιλος «Ειρήνη» (Χ.Ο.Ε.) διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη του κάθε δύο χρόνια. Η διοίκηση, η εύρυθμη λειτουργία και η προβολή του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη» αποτελούν τους βασικούς σκοπούς του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τις εκλογές της 31ης Μαΐου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:

Πρόεδρος : Ευστάθιος Ευσταθιάδης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, με καταγωγή από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 1993, ιδρυτικό μέλος αυτού και πρόεδρος του Δ.Σ. από το 2006.

Αντιπρόεδρος : Θανάσης Τσάκωνας
Γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο, με καταγωγή από Πόντο και Μ. Ασία. Μέλος του χορευτικού από το 1988 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Γραμματέας : Νικόλ Χατζηιωακειμίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Ημαθία και τη Μαγνησία. Επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2010 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2018.

Ταμίας : Βασιλική Στεφάνου
Γεννήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας, αλλά από πολύ μικρή ηλικία κατοικεί στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Μέλος του χορευτικού από το 1980 και ιδρυτικό μέλος του Χ.Ο.Ε., εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2006.

Μέλος : Βασιλική Τραυλού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 2010.

Αναπληρωματικό μέλος : Μιχάλης Παπακωνσταντίνου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, με καταγωγή από την ορεινή Αρκαδία και το Ρέθυμνο. Μέλος του χορευτικού από το 1983 έως το 1991, επανήλθε στον Χ.Ο.Ε. το 2015 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του Χ.Ο.Ε. από το 2018.

Αναπληρωματικό μέλος : Νένα Κατσιπάνου
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής με καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία. Μέλος του Χ.Ο.Ε από το 1995.

Έναρξη χορευτικής χρονιάς.: Αγαπητά μας μέλη, νέα και παλιά! Ο Χορευτικός Όμιλος Ειρήνη είναι και φέτος έτοιμος να σας υποδεχτεί στα τμήματα παραδοσιακών χορών, ενηλίκων, εφήβων, παιδικών και νηπίων, όπως και στη χορωδία του. Φέτος, μια διαφορετική χορευτική χρονιά, που σηματοδοτεί τα 40 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο, είμαστε έτοιμοι με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των μελών, μικρών και μεγάλων, όσο και των δασκάλων, να συνεχίσουμε την πορεία μας μέσα στη παράδοση, στην αίθουσα χορού μας, η οποία καταλαμβάνει περισσότερο από 220 τετραγωνικά μέτρα και με παράθυρα περιμετρικά μας δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στα μαθήματα. Έχουμε λοιπόν λάβει τα απαραίτητα μέτρα που μας έχουν ορίσει για την προστασία όλων μας και είμαστε έτοιμοι από… Τετάρτη 16/09 τμήμα προχωρημένου επιπέδου και ομάδα παραστάσεων κου Μπάκου Σάββατο 19/09 παιδικό τμήμα μέσου επιπέδου κας Πέτρου Σάββατο 19/09 εφηβικό τμήμα κου Μπάκου Σάββατο 19/09 τμήμα παραστάσεων κου Μπάκου Για τα τμήματα της κας Βογιατζιδάκη και της κας Δερέμπεη θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση με έναρξη από 01/10/20!!! Αναλυτικά τα μέτρα: Τμήματα που δεν θα ξεπερνούν το όριο τετραγωνικού/ατόμου όπως οι υποδείξεις που υπάρχουν για την απαιτούμενη απόσταση χορευτών. Θερμομέτρηση στην είσοδο του χώρου. Η συμμετοχή στο μάθημα θα επιτρέπεται σε χορευτές, δασκάλους και έφορους μόνο αν είναι απύρετοι και χωρίς κανένα σύμπτωμα. Υποχρεωτική χρήση απολυμαντικού χεριών στην είσοδο και έξοδο της αίθουσας. Απολυμαντικό σε διάφορα σημεία της αίθουσας. Μεταξύ των τμημάτων θα αδειάζει η αίθουσα για απολύμανση χώρου σε καθίσματα, ασανσέρ, πόρτες, πόμολα κ.α. Όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο, χορευτές ή μη, θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα. Η χρήση της μάσκας την ώρα του μαθήματος δεν είναι υποχρεωτική (αυτή η οδηγία υπάρχει αυτή τη στιγμή). Οι χορευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πετσέτα, μπουκάλι με νερό και μαντήλι. Οι χώροι αναμονής και βεστιαρίου θα είναι κλειστοί για γονείς και συνοδούς. Δεν θα επιτρέπεται να αλλάζουμε μέσα στο χώρο. Θα τηρείται αυστηρά η ώρα προσέλευσης/αποχώρησης. Περιμένουμε όλα τα μέλη, παλιά και νέα στα γραφεία του Ομίλου μας, Χρυσανθέμων 87Α, Ηράκλειο Αττικής (ΤΚ 14122, τηλ. 2155504262 & 6937000097),   από 7-16/09/20 καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής να κάνουν τις εγγραφές τους και να γίνει σωστός προγραμματισμός! Μένουμε δυνατοί, μένουμε ασφαλείς και συνεχίζουμε το υπέροχο ταξίδι μας!!! ΥΓ. Κατά την είσοδο στο χώρο μας η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική!