Χορευτικά Τμήματα

Δημήτρης Μπάκος

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος, χορευτής και μουσικός (παίζει γκάιντα και τσαμπούνα), με καταγωγή από το Λουτράκι Κορινθίας. Από το Σεπτέμβριο του 2015, συνεργάζεται με τον Χορευτικό Όμιλο «Ειρήνη» ως χοροδιδάσκαλος στην ομάδα παραστάσεων, στο τμήμα προχωρημένου επιπέδου και στο εφηβικό τμήμα. Έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων του Χ.Ο.Ε..

Κατερίνα Βογιατζιδάκη

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από το Ρέθυμνο και τη Μικρά Ασία. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2005 και διδάσκει παραδοσιακό χορό στα τμήματα αρχαρίων, παιδιών και ενηλίκων από το 2006, καθώς και στα τμήματα κρητικών χορών από το 2012. Έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια των χορευτικών εκδηλώσεων των τμημάτων αυτών.

Σίσσυ Πέτρου

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Λέρο. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2014 και διδάσκει παραδοσιακό χορό στο παιδικό τμήμα μέσου επιπέδου από το 2015.

 

 

Χορωδία

Ειρήνη Δερέμπεη

Δασκαλος Χορωδιας

Μουσικός Γεννήθηκε στην Αθήνα. Tραγουδά, παίζει ταμπουρά, καβάλ και πολίτικο λαούτο. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, συνεργάζεται με τον Χ.Ο.Ε., όπου διδάσκει παραδοσιακό τραγούδι.

   

Αναστολή λειτουργίας (Νοέμβριος 2020): Αγαπητά μας μέλη, για ακόμα μια φορά θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα μέτρα που παίρνει το Υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια προστασίας μας από τον Covid-19. Αναστέλλουμε, λοιπόν, τη λειτουργία του συλλόγου μας από Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες. Τα μαθήματα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου θα γίνουν κανονικά. Αν και το 2020 είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο έτος, όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε την αγάπη μας, για χορό και τραγούδι, ζωντανή και σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την στήριξή σας. Περιμένουμε και εμείς όπως και όλος ο πλανήτης τη λήξη αυτής της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό! Εν καιρώ, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την επαναλειτουργία μας στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο site. Μείνετε συντονισμένοι! Καλή δύναμη σε όλους!