Χορευτικά Τμήματα

Δημήτρης Μπάκος

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος, χορευτής και μουσικός (παίζει γκάιντα και τσαμπούνα), με καταγωγή από το Λουτράκι Κορινθίας. Από το Σεπτέμβριο του 2015, συνεργάζεται με τον Χορευτικό Όμιλο «Ειρήνη» ως χοροδιδάσκαλος στην ομάδα παραστάσεων και στο τμήμα προχωρημένου επιπέδου. Παράλληλα, επιμελείται καλλιτεχνικά τις χορευτικές εκδηλώσεις του χορευτικού μας.

 

Κατερίνα Βογιατζιδάκη

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδασκάλα και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από το Ρέθυμνο και τη Μικρά Ασία. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2005 και διδάσκει παραδοσιακό χορό από το 2006 στα τμήματα μέσου επιπέδου, στο νηπιακό και παιδικό τμήμα μέσου επιπέδου, καθώς και στα τμήματα κρητικών χορών. Παράλληλα, επιμελείται καλλιτεχνικά τις χορευτικές εκδηλώσεις του χορευτικού μας.

Αλεξάνδρα Κατσιμπόκη

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδασκάλα και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τις Σελλάδες Άρτας και τα Πράμαντα Ιωαννίνων. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2011 και διδάσκει παραδοσιακό χορό από το 2022 στο ποντιακό τμήμα και στα τμήματα αρχαρίων.

 

Γεώργιος Σταυρόπουλος

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Αρκαδία και τη Μεσσηνία. Διδάσκει παραδοσιακό χορό στο παιδικό τμήμα μέσου επιπέδου και στο εφηβικό τμήμα.

Χορωδία

Ειρήνη Δερέμπεη

Δασκαλος Χορωδιας

Μουσικός Γεννήθηκε στην Αθήνα. Tραγουδά, παίζει ταμπουρά, καβάλ και πολίτικο λαούτο. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, συνεργάζεται με τον Χ.Ο.Ε., όπου διδάσκει παραδοσιακό τραγούδι.