Χορευτικά Τμήματα

Δημήτρης Μπάκος

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος, χορευτής και μουσικός (παίζει γκάιντα και τσαμπούνα), με καταγωγή από το Λουτράκι Κορινθίας. Από το Σεπτέμβριο του 2015, συνεργάζεται με τον Χορευτικό Όμιλο «Ειρήνη» ως χοροδιδάσκαλος στην ομάδα παραστάσεων, στο τμήμα προχωρημένου επιπέδου και στο εφηβικό τμήμα. Έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων του Χ.Ο.Ε..

Κατερίνα Βογιατζιδάκη

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από το Ρέθυμνο και τη Μικρά Ασία. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2005 και διδάσκει παραδοσιακό χορό στα τμήματα αρχαρίων, παιδιών και ενηλίκων από το 2006, καθώς και στα τμήματα κρητικών χορών από το 2012. Έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια των χορευτικών εκδηλώσεων των τμημάτων αυτών.

Σίσσυ Πέτρου

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Λέρο. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2014 και διδάσκει παραδοσιακό χορό στο παιδικό τμήμα μέσου επιπέδου από το 2015.

Αλεξάνδρα Κατσιμπόκη

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τις Σελλάδες Άρτας και τα Πράμαντα Ιωαννίνων. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2011 και διδάσκει παραδοσιακό χορό στο ποντιακό τμήμα από το 2022.

 

 

Χορωδία

Ειρήνη Δερέμπεη

Δασκαλος Χορωδιας

Μουσικός Γεννήθηκε στην Αθήνα. Tραγουδά, παίζει ταμπουρά, καβάλ και πολίτικο λαούτο. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, συνεργάζεται με τον Χ.Ο.Ε., όπου διδάσκει παραδοσιακό τραγούδι.