Χορευτικά Τμήματα

Δημήτρης Μπάκος

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος, χορευτής και μουσικός (παίζει γκάιντα και τσαμπούνα), με καταγωγή από το Λουτράκι Κορινθίας. Από το Σεπτέμβριο του 2015, συνεργάζεται με τον Χορευτικό Όμιλο «Ειρήνη» ως χοροδιδάσκαλος στην ομάδα παραστάσεων, στο τμήμα προχωρημένου επιπέδου και στο εφηβικό τμήμα. Έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων του Χ.Ο.Ε..

Κατερίνα Βογιατζιδάκη

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από το Ρέθυμνο και τη Μικρά Ασία. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2005 και διδάσκει παραδοσιακό χορό στα τμήματα αρχαρίων, παιδιών και ενηλίκων από το 2006, καθώς και στα τμήματα κρητικών χορών από το 2012. Έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια των χορευτικών εκδηλώσεων των τμημάτων αυτών.

Σίσσυ Πέτρου

Χοροδιδασκαλος

Χοροδιδάσκαλος και χορεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Λέρο. Είναι μέλος του Χ.Ο.Ε. από το 2014 και διδάσκει παραδοσιακό χορό στο παιδικό τμήμα μέσου επιπέδου από το 2015.

 

 

Χορωδία

Ειρήνη Δερέμπεη

Δασκαλος Χορωδιας

Μουσικός Γεννήθηκε στην Αθήνα. Tραγουδά, παίζει ταμπουρά, καβάλ και πολίτικο λαούτο. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, συνεργάζεται με τον Χ.Ο.Ε., όπου διδάσκει παραδοσιακό τραγούδι.

   

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: Αγαπητά μας μέλη, νέα και παλιά! Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα μέτρα που θα ισχύουν για τη λειτουργία του χορευτικού μας: 1. Τμήματα που δεν θα ξεπερνούν το όριο τετραγωνικού/ατόμου σύμφωνα με τις υποδείξεις που υπάρχουν για την απαιτούμενη απόσταση χορευτών. 2. Η συμμετοχή στο μάθημα θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 με βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 48ωρο rapid test. Τα παιδιά κάτω των 18 θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 24ωρο selftest. 3. Κατά την είσοδο στο χώρο θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικός έλεγχος όλων των παραπάνω με την εφαρμογή Covid FreeGR. 4. Η χρήση της μάσκας την ώρα του μαθήματος είναι υποχρεωτική καθώς και η απόσταση 2 μέτρων ανάμεσα στους χορευτές. 5. Ο κάθε χορευτής θα πρέπει να τσεκάρει την παρουσία του στα παρουσιολόγια της εισόδου. 6. Θερμομέτρηση στην είσοδο του χώρου 7. Υποχρεωτική χρήση απολυμαντικού χεριών στην είσοδο και έξοδο της αίθουσας. 8. Θα τηρείται αυστηρά η ώρα προσέλευσης/αποχώρησης. 9. Μεταξύ των τμημάτων θα αδειάζει η αίθουσα για απολύμανση χώρου σε καθίσματα, ασανσέρ, πόρτες, πόμολα κ.α. 10. Οι χορευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πετσέτα και μπουκάλι με νερό. 11. Όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο, χορευτές ή μη, θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα. 12. Δεν επιτρέπεται η παραμονή από γονείς/συνοδούς κατά την ώρα του μαθήματος στις αίθουσες του χορευτικού. 13. Δεν θα επιτρέπεται να αλλάζουμε μέσα στο χώρο.