ΧΟΕ RUNNERS: Τρέξαμε 1321 χλμ. για πολύ καλό σκοπό!

ΧΟΕ RUNNERS: Τρέξαμε 1321 χλμ. για πολύ καλό σκοπό!

Ο Χορευτικός μας Όμιλος συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στη διοργάνωση NO FINISH LINE (7), τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 10/5/23 έως την Κυριακή 14/5/23, στην Αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ. Η διοργάνωση μέσω του πενθήμερου αγώνα 100 ωρών, που υλοποιεί σε συνεργασία με την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», συγκεντρώνει χρήματα για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων, μετατρέποντας κάθε χιλιόμετρο σε
ευρώ.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΧΟΕ που συμμετείχαν τρέχοντας και περπατώντας διένυσαν συνολικά 1321 χλμ (1375 γύρους) τα οποία μετατρέπονται αντίστοιχα σε ευρώ. Καταφέραμε να πάρουμε τη 2η θέση στην κατηγορία μας "CLUB30-59" και την 15η θέση στη γενική κατάταξη (σύνολο 102 ομάδες) στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων μεγάλα εκπαιδευτήρια και σχολεία, πολυεθνικές εταιρίες και γυμναστικοί σύλλογοι.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους διότι αφιερώσαμε χρόνο και ενέργεια από την δύσκολη καθημερινότητά μας για έναν καλό σκοπό. Λειτουργήσαμε σαν μία ομάδα όπου ο ένας έπαιρνε νοητά την σκυτάλη από τον άλλον για να καταγράψει όλο και πιο πολλά χιλιόμετρα. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο τα οφέλη ήταν πολλαπλά. Πέρα από τη στήριξή μας σε μία φιλανθρωπική δράση, ασκηθήκαμε, ψυχαγωγηθήκαμε, ξεχάσαμε για λίγο τα προβλήματα, κουβεντιάσαμε με τους φίλους μας και κάποιοι δοκιμάσαμε τα όρια και τις αντοχές μας.
Η αψίδα στο ΟΑΚΑ για 100 ώρες έγινε το στέκι μας!

Για άλλη μια φορά πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και σε έναν έναν ξεχωριστά: Βασίλη, Μαίρη, Αναστασία, Βασιλική, Νικόδημε, Στάθη, Λεμονιά, Νικόλ, Ζήση, Σοφία, Αναστασία, Χριστόφορε, Βίκυ, Λίνα, Συλίνα, Σοφία, Αλεξάνδρα, Γιώργο, Βαρβάρα, Μαρία, Ανθή, Αγγελική, Έλφη, Γιώργο, Ειρήνη, Κέλλυ, Θέλξη, Αγγελική, Ιωάννη, Τζωρτζίνα, Αλεξάνδρα, Μίνα, Ελευθερία, Αλεξάνδρα, Γεωργία, Σοφία, Δημήτρη, Αλεξάνδρα, Κατερίνα, Γραμματική, Τόνια, Κώστα, Βασίλη, Θανάση, Λεωνίδα, Άννα και Δημοσθένη.

Ήταν μία μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη!!

Αναστασία Παπαδάκου
Υπεύθυνη XOE RUNNERS

Δείτε εδώ Φωτογραφικο υλικο από τη συμμετοχή όλων μας!