''Παμποντιακόν Πανοΰρ 2023, τη Θωμά ’ς σα Σούρμενα''

Την Παρασκευή στα Σούρμενα, διαθέτοντας στη φαρέτρα μας άφθονο κέφι και μεράκι, παρουσιάσαμε χορούς από τη Νάξο και την Κύθνο. Παρακολουθώντας κάποιος την έμφανισή μας, θα μπορούσε εύκολα να διακρίνει ότι όλο το σύνολο ζούσε την κάθε στιγμή, τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και στα παρασκήνια. Η ατελείωτη ενέργεια, η όρεξη για χορό και τα λαμπερά χαμόγελα που στόλισαν τη σκηνή, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν.
Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι,  στο οποίο χορευτές από όλους τους συλλόγους ενώθηκαν, και  σύσσωμοι πλέον, τραγούδησαν μελωδίες και χόρεψαν ελεύθερα με τη ψυχή τους χορούς από όλη την Ελλάδα.

Για εμένα ήταν η πρώτη συμμετοχή σε παράσταση με τον σύλλογό μας. Πώς θα χαρακτήριζα την εμπειρία; Εξαιρετική και μοναδική. Το χορευτικό μας σύνολο λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια, που απαρτίζεται από ζεστούς ανθρώπους, οι οποίοι με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ πως είμαι κι εγώ μέλος αυτής της οικογένειας.

- γράφει η Ελένη Χασάπη -


42 χρόνια Όμιλος Ειρήνη!!! 42 χρόνια μια χορευτική οικογένεια δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού μεταφέροντας ήθη, έθιμα, χορούς, από γενιά σε γενιά, στηρίζοντας τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου! Ένα δυνατό κριτήριο για να επιλέξω κι εγώ αυτή την ομάδα φέτος και να γίνω μέλος της . Και η επιλογή μου δικαιώθηκε! Μια δεμένη ομάδα με αγάπη,κέφι και μεράκι γι' αυτό που κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ευκαιρία που μου δίνετε να συμμετέχω σε όλα αυτά τα ωραία και σημαντικά που κάνετε και ιδιαίτερα το δάσκαλο για την εμπιστοσύνη του να συμμετέχω,αν και νέο μέλος,στην εκπροσώπηση του ομίλου στο ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΟΫΡ 2023, τη Θωμά 'ς σα Σούρμενα ,στις 21 Απριλίου. Όλοι μαζί επάνω στη σκηνή στήσαμε για 17 λεπτά ένα "γλέντι" με χορούς από τα νησιά των Κυκλάδων, Νάξο και Κύθνο,που το κοινό απόλαυσε και το έδειξε με το δυνατό του χειροκρότημα!!! Και στα επόμενα εύχομαι!!!!

- γράφει η Γεωργία Γιαννοπούλου -

  • Χρονολογία:Απρίλιος 2023
  • Χώρος: Κεντρική Πλατεία Σουρμένων

Συναφείς Εκδηλώσεις

  • Ρεμπέτικη βραδιά στο Χ.Ο.Ειρήνη.
  • Καρναβάλι του Λουτρακίου 2024
  • Γιατί το περιβάλλον… θέλει αγώνα!
  • Παρελάσαμε εις μνήμην των αγωνιστών του ’21