4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (στο Μαρκόπουλο)

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (στο Μαρκόπουλο)

Την Κυριακή 10 Ιουλίου ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου "Μυρρινούς" Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη και συμμετείχαμε στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσαν με περίσσεια επιτυχία. Στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο "Σάρας" στο Μαρκόπουλο ήχησαν αγαπημένες μελωδίες από διάφορες γωνιές της Ελλάδας μας (Αριδαία, Ανατολική Ρωμυλία, Κρήτη, Φλώρινα, Λευκάδα) και πλήθος χορευτών με υπέροχες φορεσιές χόρεψαν αναβιώνοντας τοπικούς χορούς.
Η χορευτική ομάδα του 'Ειρήνη" άνοιξε το Φεστιβάλ παρουσιάζοντας χορούς από τη Φλώρινα, και ακολούθησαν πέντε ακόμα χορευτικά συγκροτήματα που απογείωσαν την βραδιά, η οποία ολοκληρώθηκε όταν οι θεατές έγιναν... χορευτές γλεντώντας όλοι μαζί, σε έναν κύκλο!

Σας ευχαριστούμε πολύ Χ.Ομ. "Μυρρινούς" για το κάλεσμα, την υποδειγματική φιλοξενία και οργάνωση, αλλά και για το φανταστικό, κεντητό ενθύμιο που μας χαρίσατε! Φεύγοντας γεμάτοι από το θέατρο, κρατήσαμε το χαμόγελο όλων, την φροντίδα των εθελοντών σας και την ευγενή (χορευτική) άμιλλα που πλημμύρισε τα παρασκήνια.

Καλή Αντάμωση!

 

Δείτε εδώ άλλες ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ του Χ.Ο.Ειρήνη.