3η εξόρμηση στην Πάρνηθα - Εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου

3η εξόρμηση στην Πάρνηθα – Εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου

Πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής 15/5 συγκεντρωθήκαμε κάποια από τα μέλη του χορευτικού μας, με σκοπό την πεζοπορία σε ένα από τα αναρίθμητα μονοπάτια της Πάρνηθας, του βουνού που είναι τόσο κοντά μας, αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά από την επιβαρυμένη με τόσες υποχρεώσεις καθημερινότητά μας. Η ομάδα απαρτίστηκε από μεγάλους και μικρούς με το μικρότερο μέλος της να είναι μόλις 6 χρονών, αλλά αυτό που τους χαρακτήριζε όλους ήταν η αγάπη για τη φύση και την περιπέτεια. Πράγματι, η πεζοπορία δεν αποδείχτηκε καθόλου εύκολο εγχείρημα, αφού η διαδρομή ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της ανηφορική και σε κάποια σημεία δύσκολη, αλλά η αλήθεια είναι πως η ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και ο τελικός προορισμός σε αποζημιώνουν με το παραπάνω. Μετά από δύο περίπου ώρες πεζοπορίας καταλήξαμε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που μοιάζει να κρύβεται μέσα στο πευκοδάσος. Αφού ανακτήσαμε δυνάμεις και θαυμάσαμε το τοπίο, επιστρέψαμε στα αυτοκίνητά μας, έχοντας γεμίσει με οξυγόνο και πανέμορφες εικόνες, αλλά κυρίως συνειδητοποιώντας πως όλο αυτό ήταν μια ευκαιρία να περάσουμε ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό και να γνωριστούμε καλύτερα.

Ελπίζουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες από το χορευτικό μας όμιλο. Στα επόμενα, λοιπόν, που θα έρθουν και που μόνο καλύτερα μπορεί να είναι!

- γράφει η Βίκυ Αγγελίδη -

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ.

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: Αγαπητά μας μέλη, νέα και παλιά! Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα μέτρα που θα ισχύουν για τη λειτουργία του χορευτικού μας: 1. Τμήματα που δεν θα ξεπερνούν το όριο τετραγωνικού/ατόμου σύμφωνα με τις υποδείξεις που υπάρχουν για την απαιτούμενη απόσταση χορευτών. 2. Η συμμετοχή στο μάθημα θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 με βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 48ωρο rapid test. Τα παιδιά κάτω των 18 θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 24ωρο selftest. 3. Κατά την είσοδο στο χώρο θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικός έλεγχος όλων των παραπάνω με την εφαρμογή Covid FreeGR. 4. Η χρήση της μάσκας την ώρα του μαθήματος είναι υποχρεωτική καθώς και η απόσταση 2 μέτρων ανάμεσα στους χορευτές. 5. Ο κάθε χορευτής θα πρέπει να τσεκάρει την παρουσία του στα παρουσιολόγια της εισόδου. 6. Θερμομέτρηση στην είσοδο του χώρου 7. Υποχρεωτική χρήση απολυμαντικού χεριών στην είσοδο και έξοδο της αίθουσας. 8. Θα τηρείται αυστηρά η ώρα προσέλευσης/αποχώρησης. 9. Μεταξύ των τμημάτων θα αδειάζει η αίθουσα για απολύμανση χώρου σε καθίσματα, ασανσέρ, πόρτες, πόμολα κ.α. 10. Οι χορευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πετσέτα και μπουκάλι με νερό. 11. Όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο, χορευτές ή μη, θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα. 12. Δεν επιτρέπεται η παραμονή από γονείς/συνοδούς κατά την ώρα του μαθήματος στις αίθουσες του χορευτικού. 13. Δεν θα επιτρέπεται να αλλάζουμε μέσα στο χώρο.