...και όταν δεν τρέχουμε μαζί, είμαστε ομάδα!

…και όταν δεν τρέχουμε μαζί, είμαστε ομάδα!

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου διοργανώθηκε η καθιερωμένη πια γιορτή "Μαραθώνιος Αθήνα. Ο Αυθεντικός." για αθλητές και μη, ...για όλους αυτούς που τρέχουν με την καρδιά τους και την ψυχή τους. Νιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι γιατί ανάμεσά τους βρέθηκαν και μέλη από την ομάδα "ΧΟΕ Runners", που διάνυσαν την δική τους διαδρομή μέχρι τη γραμμή του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Θερμά συγχαρητήρια στον Νίκο Χρονόπουλο, τον Δημήτρη Γερόλυμο και τον Ηλία Δρούγκα που έτρεξαν και τερμάτισαν την κλασική διαδρομή των 42 χλμ. του Μαραθωνίου της Αθήνας, στον Δημήτρη Κατσιπάνο που συμμετείχε στον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. , στην Αλεξάνδρα Κατσιμπόκη, την Αναστασία Δρούγκα και τον Γιάννη Μητσάνη που συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου των 5 χλμ. με ενθουσιασμό και χαμόγελο.

Μπορεί φέτος η συμμετοχή να έγινε κατά μόνας λόγω τον ιδιαίτερων συνθηκών αλλά το ομαδικό πνεύμα των XOE-RUNNERS παραμένει ισχυρό και στην επόμενη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι βέβαιο ότι θα δώσει όλη η ομάδα δυναμικό παρόν!