Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 2020

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 2020

Τις τελευταίες δεκαετίες η παράδοση θέλει τον Χορευτικό Όμιλο ΕΙΡΗΝΗ να ανοίγει την παρέλαση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Τόσο την 25η Μαρτίου 2020, όσο και την 28η Οκτωβρίου η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε αυτή την εποχή μας κράτησε μακριά απ' όλο αυτό.
Πριν από λίγες μέρες βρεθήκαμε με το σύμβολό μας, την Ελληνική Σημαία, στο μνημείο των πεσόντων του Δήμου μας, για να εναποθέσουμε  φόρο τιμής σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι.
Να τιμήσουμε τον Οκτώβρη της επετείου του ΟΧΙ, όπως μάθαμε να γιορτάζουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του ΔΣ που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τα μέλη του ομίλου μας καθώς  και το βεστιάριο Ελληνικές Ενδυμασίες "Κατερίνα Βάλβη - Νίκη Αγιασματζή" για την παραχώρηση των φορεσιών.
Ιδιαιτέρως, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Κατερίνα Βάλβη για την επιμέλεια που είχε καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίασης. Οι γυναικείες φορεσιές είναι από Αττική, Βέροια και Επισκοπή Ημαθίας. Οι αντρικές έιναι η τσολιαδίστικη, η παπούδικη Μακεδονίας και η Επισκοπή Ημαθίας.
Εύχομαι σύντομα να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και του χρόνου να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε την επέτειο όπως της αξίζει.
Χρόνια πολλά!
Ευστάθιος Μ. Ευσταθιάδης.
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου.