Το "Ειρήνη" χορεύει με Bronza Banda.

Το “Ειρήνη” χορεύει με Bronza Banda.

Ο Χορευτικός Όμιλος "Ειρήνη" είχε την πολύ μεγάλη χαρά να συμμετέχει φιλικά χορεύοντας "πουστσένο", έναν από τους πιο δημοφιλής χορούς της δυτικής Μακεδονίας, στο νέο video clip του παραδοσιακού συγκροτήματος "BRONZA BANDA" που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

Η "BRONZA BANDA" δημιουργήθηκε το 2015 από μια παρέα καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της παράδοσης.
Η μπάντα αποτελείται από τους:
Μιχάλης Κυπριανού - Κλαρίνο, Φώτης Βελισσαρόπουλος - Σαξόφωνο, Δημήτρης Κατσίβελος - Τρομπέτα, Θάνος Σαμπάνης - Ακορντεόν, Περικλής Κατσώτης - Κρουστά
Φιλική συμμετοχή: Γιάννης Αρβανιτάκης - Τρομπόνι, Γιάννης Πλαγιανάκος - Κοντραμπάσο

Στο video clip συμμετέχουν επίσης και οι εξής χορευτικοί σύλλογοι:
"Ο ΙΒΥΚΟΣ" Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών - "ΟΛΚΑΣ" Λαογραφική Εταιρεία Διαχείρισης Πολιτιστικών Αγαθών
"ΡΑΒΑΪΣΙ" Εργαστήρι Χορού και Μουσικής
"ΧΟΡΕΥΜΑ" Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος

Φωτογραφίες: Χαράλαμπος Σαμουρίδης

Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι καλοτάξιδη η νέα τους δουλειά και να συνεργαστούμε ξανά με μεγάλη ευχαρίστηση στο μέλλον.

Αναστολή λειτουργίας (Νοέμβριος 2020): Αγαπητά μας μέλη, για ακόμα μια φορά θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα μέτρα που παίρνει το Υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια προστασίας μας από τον Covid-19. Αναστέλλουμε, λοιπόν, τη λειτουργία του συλλόγου μας από Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες. Τα μαθήματα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου θα γίνουν κανονικά. Αν και το 2020 είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο έτος, όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε την αγάπη μας, για χορό και τραγούδι, ζωντανή και σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την στήριξή σας. Περιμένουμε και εμείς όπως και όλος ο πλανήτης τη λήξη αυτής της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό! Εν καιρώ, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την επαναλειτουργία μας στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο site. Μείνετε συντονισμένοι! Καλή δύναμη σε όλους!