«Σινεμά: Η Παράδοση», στα βήματα των παιδιών μας.

«Σινεμά: Η Παράδοση», στα βήματα των παιδιών μας.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η παράσταση του εφηβικού και των παιδικών τμημάτων του χορευτικού μας με τον τίτλο «Σινεμά: Η Παράδοση», στον χώρο του «Σινέ Γαλάτσι».

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και εγκλεισμού επιτέλους καταφέραμε να δούμε τα παιδιά μας να γελάνε, να χορεύουν, να τραγουδάνε και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια παράσταση που τα συναισθήματα ξεχείλιζαν από τα μάτια όλων μας. Οι στιγμές που ζήσαμε αυτή την Κυριακή ήταν μοναδικές παρά την θέρμη της ημέρας γιατί ήταν πράγματι μια ζεστή ημέρα από όλες τις απόψεις. Είχε την ζεστασιά των παιδικών χαμόγελων, της παιδικής απλότητας και αμεσότητας και ταυτόχρονα του ενθουσιασμού και της ανυπομονησίας.

Στη παράσταση «Σινεμά: Η Παράδοση» τα παιδιά γεύτηκαν τη χαρά της ομαδικής συμμετοχής και του «ταξιδιού», ενώ γονείς και φίλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις δίνοντάς μας δύναμη για τα επόμενα, για τα ακόμη καλύτερα.

Η παρουσίαση ήταν φροντισμένη και οργανωμένη από τις δύο υπέροχες δασκάλες μας, Κατερίνα Βογιατζιδάκη και Σίσσυ Πέτρου, αλλά και από τις ακούραστες κοπέλες του βεστιαρίου και τα μέλη του χορευτικού μας, που έσπευσαν να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια με την έγνοια, το ενδιαφέρον και την αφοσίωση των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί για το χορευτικό. Άξιοι συνεχιστές, όλοι τους εκεί σταθερές και αναλλοίωτες αξίες για τον σύλλογο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Φώτη Παπαγεωργίου για τη δωρεάν παραχώρηση του «Σινέ Γαλάτσι» καθώς και τον Βαγγέλη Πατρικαλά για τη δωρεάν εκτύπωση του προγράμματος.

Το μεγαλύτερο «Ευχαριστώ» όμως, είναι για τα  παιδιά μας, γιατί η παρουσία τους αποδεικνύει ότι η χορευτική μας παράδοση είναι ζωντανή, εξακολουθεί να εμπνέει και να μεταφέρει τις χαρές και τις λύπες, τα ήθη και τα έθιμα ολοζώντανα από γενιά σε γενιά.

Και του Χρόνου με Υγεία και πολύ χορό, τιμώντας την παράδοση του τόπου μας!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Χ.Ομ. "Ειρήνη"
Βασιλική Τραυλού

Δείτε 50 μοναδικές φωτογραφίες από την παράσταση ΕΔΩ!

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ: Αγαπητά μας μέλη, νέα και παλιά! Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα μέτρα που θα ισχύουν για τη λειτουργία του χορευτικού μας: 1. Τμήματα που δεν θα ξεπερνούν το όριο τετραγωνικού/ατόμου σύμφωνα με τις υποδείξεις που υπάρχουν για την απαιτούμενη απόσταση χορευτών. 2. Η συμμετοχή στο μάθημα θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 με βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 48ωρο rapid test. Τα παιδιά κάτω των 18 θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή 24ωρο selftest. 3. Κατά την είσοδο στο χώρο θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικός έλεγχος όλων των παραπάνω με την εφαρμογή Covid FreeGR. 4. Η χρήση της μάσκας την ώρα του μαθήματος είναι υποχρεωτική καθώς και η απόσταση 2 μέτρων ανάμεσα στους χορευτές. 5. Ο κάθε χορευτής θα πρέπει να τσεκάρει την παρουσία του στα παρουσιολόγια της εισόδου. 6. Θερμομέτρηση στην είσοδο του χώρου 7. Υποχρεωτική χρήση απολυμαντικού χεριών στην είσοδο και έξοδο της αίθουσας. 8. Θα τηρείται αυστηρά η ώρα προσέλευσης/αποχώρησης. 9. Μεταξύ των τμημάτων θα αδειάζει η αίθουσα για απολύμανση χώρου σε καθίσματα, ασανσέρ, πόρτες, πόμολα κ.α. 10. Οι χορευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πετσέτα και μπουκάλι με νερό. 11. Όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο, χορευτές ή μη, θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα. 12. Δεν επιτρέπεται η παραμονή από γονείς/συνοδούς κατά την ώρα του μαθήματος στις αίθουσες του χορευτικού. 13. Δεν θα επιτρέπεται να αλλάζουμε μέσα στο χώρο.