Η "Άμοιρη", "τα Κουκιά" και άλλα καρναβαλικά πρωτοστάτησαν στο Αποκριάτικο Πάρτυ ενηλίκων.

Η “Άμοιρη”, “τα Κουκιά” και άλλα καρναβαλικά πρωτοστάτησαν στο Αποκριάτικο Πάρτυ ενηλίκων.

Τα Αποκριάτικα Πάρτυ στο χορευτικό "Ειρήνη" έχουν γίνει πλέον λαϊκή απαίτηση μικρών-μεγάλων.
Ξεκινήσαμε τις προηγούμενες ημέρες από το Αποκριάτικο μάθημα των παιδιών και συνεχίσαμε την καρναβαλική μας διάθεση με ένα Αποκριάτικο Γλέντι...μόνο για ενήλικες!

Φορέσαμε ευφάνταστα καπέλα, χρωματιστές περούκες, περίεργα γυαλιά και μαζί με την (αδιάκοπα) γιορτινή μας διάθεση μετατρέψαμε την πρόβα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου σε αποκριάτικο ξεφάντωμα!
Χορέψαμε και τραγουδήσαμε σατυρικά και μιμητικά παραδοσιακά τραγούδια με πρωταγωνίστρια την "Άμοιρη"!! Στη συνέχεια οι ρυθμοί "ανέβηκαν" και η πίστα πήρε φωτιά!!

Και του χρόνου με υγεία!

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Ξεκινούν τα τμήματα του Οκτώβρη.: Αγαπητά μέλη και φίλοι του Χ.Ο. ΕΙΡΗΝΗ. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη όλων των τμημάτων, που ξεκινούσαν πάντα τον Οκτώβρη. Από 1η Οκτωβρίου, λοιπόν ξεκινάνε τα παρακάτω τμήματα: Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 19:30 το τμήμα αρχαρίων ενηλίκων με χορούς από όλη την Ελλάδα (κα Σίσσυ Πέτρου) και στις 20:30 το τμήμα κρητικών αρχαρίων (κα Σίσσυ Πέτρου). Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 18:00 ξεκινάνε τα μαθήματα του νηπιακού τμήματος και στις 19:00 του παιδικού αρχαρίων (κα Σίσσυ Πέτρου). Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 18:45 η χορωδία (κα Ειρήνη Δερέμπεη), στις 19:45 τα παραδοσιακά μέσου επιπέδου (κα Σίσσυ Πέτρου) και τέλος στις 21:00 τα κρητικά προχωρημένων (κα Άννα Φραντζή - κος Κωνστ. Οικονομόπουλος). Σας ενημερώνουμε πως τα τμήματα δεν θα υπερβαίνουν τα άτομα που ενδείκνυνται για το χώρο και πως τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Επίσης όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο πρέπει να έχουν μάσκα και οι συνοδοί θα πρέπει να αποχωρούν αμέσως. Καλή αρχή με υγεία δύναμη και ασφάλεια!