Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 2020

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 2020

Τις τελευταίες δεκαετίες η παράδοση θέλει τον Χορευτικό Όμιλο ΕΙΡΗΝΗ να ανοίγει την παρέλαση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Τόσο την 25η Μαρτίου 2020, όσο και την 28η Οκτωβρίου η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε αυτή την εποχή μας κράτησε μακριά απ' όλο αυτό.
Πριν από λίγες μέρες βρεθήκαμε με το σύμβολό μας, την Ελληνική Σημαία, στο μνημείο των πεσόντων του Δήμου μας, για να εναποθέσουμε  φόρο τιμής σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι.
Να τιμήσουμε τον Οκτώβρη της επετείου του ΟΧΙ, όπως μάθαμε να γιορτάζουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του ΔΣ που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τα μέλη του ομίλου μας καθώς  και το βεστιάριο Ελληνικές Ενδυμασίες "Κατερίνα Βάλβη - Νίκη Αγιασματζή" για την παραχώρηση των φορεσιών.
Ιδιαιτέρως, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Κατερίνα Βάλβη για την επιμέλεια που είχε καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίασης. Οι γυναικείες φορεσιές είναι από Αττική, Βέροια και Επισκοπή Ημαθίας. Οι αντρικές έιναι η τσολιαδίστικη, η παπούδικη Μακεδονίας και η Επισκοπή Ημαθίας.
Εύχομαι σύντομα να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και του χρόνου να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε την επέτειο όπως της αξίζει.
Χρόνια πολλά!
Ευστάθιος Μ. Ευσταθιάδης.
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου.

Αναστολή λειτουργίας (Νοέμβριος 2020): Αγαπητά μας μέλη, για ακόμα μια φορά θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα μέτρα που παίρνει το Υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια προστασίας μας από τον Covid-19. Αναστέλλουμε, λοιπόν, τη λειτουργία του συλλόγου μας από Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες. Τα μαθήματα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου θα γίνουν κανονικά. Αν και το 2020 είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο έτος, όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε την αγάπη μας, για χορό και τραγούδι, ζωντανή και σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την στήριξή σας. Περιμένουμε και εμείς όπως και όλος ο πλανήτης τη λήξη αυτής της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό! Εν καιρώ, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την επαναλειτουργία μας στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο site. Μείνετε συντονισμένοι! Καλή δύναμη σε όλους!