Γλεντήσαμε με την ψυχή μας στην 3η Κρητική Βεγγέρα!

Γλεντήσαμε με την ψυχή μας στην 3η Κρητική Βεγγέρα!

Το Σαββατόβραδο 7/03 σμίξαμε για άλλη μια φορά για την καθιερωμένη πλέον Κρητική Βεγγέρα στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη».
Και φέτος δεν έλειψε ούτε ο χορός κι οι μαντινάδες μα ούτε και η καλή παρέα. Αφήσαμε όλοι μας πίσω, έστω για λίγο, τους καθημερινούς μπελάδες που μας στροβιλίζουν και γίναμε ένα όμορφο παρεάκι. Γλεντήσαμε μαζί με τους δασκάλους μας, υπό τους ήχους της λύρας και του λαγούτου του Μιχάλη και του Μάρκου.
Σίγουρα, αυτή η βραδιά μας ένωσε κι άλλο, μα πιο πολύ μας δυνάμωσε για όσα πρόκειται να 'ρθούν!

Και εις άλλα με Υγεία!

- γράφει η Μαρία Κρίνη -

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ .

Ξεκινούν τα τμήματα του Οκτώβρη.: Αγαπητά μέλη και φίλοι του Χ.Ο. ΕΙΡΗΝΗ. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη όλων των τμημάτων, που ξεκινούσαν πάντα τον Οκτώβρη. Από 1η Οκτωβρίου, λοιπόν ξεκινάνε τα παρακάτω τμήματα: Πέμπτη 1η Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 19:30 το τμήμα αρχαρίων ενηλίκων με χορούς από όλη την Ελλάδα (κα Σίσσυ Πέτρου) και στις 20:30 το τμήμα κρητικών αρχαρίων (κα Σίσσυ Πέτρου). Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 18:00 ξεκινάνε τα μαθήματα του νηπιακού τμήματος και στις 19:00 του παιδικού αρχαρίων (κα Σίσσυ Πέτρου). Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 18:45 η χορωδία (κα Ειρήνη Δερέμπεη), στις 19:45 τα παραδοσιακά μέσου επιπέδου (κα Σίσσυ Πέτρου) και τέλος στις 21:00 τα κρητικά προχωρημένων (κα Άννα Φραντζή - κος Κωνστ. Οικονομόπουλος). Σας ενημερώνουμε πως τα τμήματα δεν θα υπερβαίνουν τα άτομα που ενδείκνυνται για το χώρο και πως τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Επίσης όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο πρέπει να έχουν μάσκα και οι συνοδοί θα πρέπει να αποχωρούν αμέσως. Καλή αρχή με υγεία δύναμη και ασφάλεια!