Χορέψαμε στα "ΤΡΙΑΔΙΑ 2023" στο Ηράκλειο Αττικής

Χορέψαμε στα “ΤΡΙΑΔΙΑ 2023” στο Ηράκλειο Αττικής

Συμμετείχαμε με χαρά στο τριήμερο εκδηλώσεων "Τριάδια 2023" του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς τιμήν της εορτής του Αγίου Πνέυματος. Στον όμορφο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, η ομάδα μας 'άνοιξε' χορευτικά την εκδήλωση,  με χορούς από τη Μικρά Ασία και συγκεκριμένα από την Πόλη. Τιμήσαμε τις ρίζες του μικρασιατικού ελληνισμού, ταξιδεύοντας στο χρόνο όσους παρευρέθησαν και οι ίδιοι μας έδειξαν τον ενθουσιασμό τους μέσα από το θερμό τους χειροκρότημα! 

Η ωραία φιλοξενία του Δήμου επιφύλασσε κέρασμα για τους χορευτές μας, μετά το πέρας της παρουσίασης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Ηρακλείου, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την τιμητική πρόσκληση!

Και εις άλλα με υγεία! 

Οι Φωτογραφιες  από τη χορευτική βραδιά, καθώς και οι εντυπώσεις του χορευτή μας Θεόκλητου Τσαπραζλή, που συμμετείχε στην εορτή, θα σας ταξιδέψουν σε εκείνη την ημέρα:
Την Τρίτη 31/05 είχα την χαρά και την τιμή να βρίσκομαι μαζί με άλλους συγχορευτές μου στην Αγία Τριάδα στο Νέο Ηράκλειο, προκειμένου να χορέψουμε χορούς της Πόλης στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Τριαδίων. Η εμπειρία μου από την όλη εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, ένιωθα ιδιαίτερο δέος τόσο για τον δικό μας όσο και για τους υπόλοιπους χορευτικούς ομίλους που έλαβαν μέρος. Θετική εντύπωση μού προκάλεσε, επίσης, η στάση όλων των παρευρισκόμενων που με την συμπεριφορά τους έδειξαν τον δέοντα σεβασμό καθ' όλη την τέλεση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερο ρόλο κατείχαν και οι θεατές, οι οποίοι με το χειροκρότημά τους ζωντάνεψαν ακόμη περισσότερο την παράσταση. Εύχομαι κι ελπίζω σε πολλές παρόμοιες μελλοντικές δράσεις, οι οποίες μάς φέρνουν σε επαφή με το αλησμόνητο παρελθόν και την πολιτισμική μας ταυτότητα!