Συμμετοχή στο "2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών" στα Οινόφυτα.

Συμμετοχή στο “2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών” στα Οινόφυτα.

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου  το "2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών" στο Ανοιχτό Θέατρο Οινοφύτων, με τον γενικό τίτλο "Δώσε του χορού να πάει". Μετά από μια σύντομη παρέλαση όλων των χορευτικών που συμμετείχαν, ξεκίνησε η εκδήλωση, όπου η χορευτική ομάδα του Ομίλου μας εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνισή της παρουσιάζοντας χορούς από την Πέλλα.

Μετά τη λήξη του φεστιβάλ, η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα όμορφο γλέντι στο μπαλκόνι του κέντρου με γενναιόδωρα κεράσματα, μουσική και χορό από όλους!

Αξίζουν "πολλά" μπράβο στους χορευτές μας που αντιπροσώπευσαν επάξια το χορευτικό 'Ειρήνη' με την άρτια παρουσία τους, το μεράκι και το "λαμπερό" τους χαμόγελο!

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης, δηλαδή σε όλα τα μέλη του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, για την εξαιρετική διοργάνωση, την καλή τους διάθεση, αλλά κυρίως για την υποδειγματική τους φροντίδα προς όλους τους καλεσμένους τους.
"- Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία! Εις το επανιδείν!"