Ένα "ευχαριστώ" δεν φτάνει για αυτό το Καραβάνι!

Ένα “ευχαριστώ” δεν φτάνει για αυτό το Καραβάνι!

Το Σαββατο 16 & την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η παράσταση του Χορευτικού Ομίλου “Ειρήνη” με τον τίτλο “ΚΑΡΑΒΑΝ ΣΕΡΑΪ” στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είχε ο δάσκαλος του ΧΟΕ, Δημήτρης Μπάκος.

Ευχαριστούμε πολύ το ένθερμο κοινό των θεατών που μας έκαναν την τιμή να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν με την καρδιά τους. Τα ενθαρρυντικά τους σχόλια μετά το τέλος της παράστασης είναι η ανταμοιβή για τον κόπο μας και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζουμε... πάντα για το “κάτι παραπάνω”.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές μας, μικρούς και μεγάλους, για την αντοχή, την εργατικότητά και την θετική τους ενέργεια καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας, όπως επίσης και για την εξαιρετική τους απόδοση επί σκηνής!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη μας που εργάστηκαν εθελοντικά για την προετοιμασία και την υλοποίηση της παράστασης, δίνοντας μαζί με τον χρόνο τους κι ένα κομμάτι του εαυτού τους.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους πολύτιμους συντελεστές για το άρτιο αποτέλεσμα: Δ. Μπάκος, Θ. Κώτσης, Κ. Βογιατζιδάκη, Χ. Χαριτωνίδης, Γ. Παυλόπουλος, Γ. Μιχαλόπουλος, Γ. Αγελαδόπουλος, Ελ. Πετροπούλου, Δ. Μαυροφοράκης, Αντρ. Ατζάμπος, Κ. Κρομμύδας, Κ. Βάλβη, Ν. Αγιασματζή, Αρ. Παστελή, Κ. Πάτση, Κλ. Καραχάλιου, Στ. Σουλιμιώτης, Σπ. Ρέτσος, Π. Ρίζος και Λ. Κουναλάκη.

Ευχαριστούμε το Θεατρικό Εργαστήρι "Καμεράνο" Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και ιδιαιτέρως τον π. Δανιήλ για την πολύτιμη βοήθειά του και την παραχώρηση αντικειμένων και κουστουμιών.

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να συνεργαστούμε με ένα υπέροχο σύνολο μουσικών, οι οποίοι μας “μάγεψαν” όλους με τις μοναδικές φωνές και μελωδίες τους. Η καλλιτεχνική τους αύρα και το υψηλό, καλλιτεχνικό επίπεδο που τους χαρακτηρίζει έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε τους: Γ. Παυλόπουλος, Αλ. Αρκαδόπουλος, Ειρ. Δερέμπεη, Κ. Κουκλάκης, Μ. Μαυροειδή, Μ. Κουτσαγγελίδης, Ιορδ. Κουζηνόπουλος, Μ. Κλαπάκης, Θ. Σταυρίδης, Β. Τζωρτζίνης, Αν. Ιωακειμίδης, Στ. Τριφιάτη, Μ. Κυπριανού, Ηλ. Δημάνος, Χρ, Μάλαμας, Γ. Μάλαμας, Αλ. Μανγκλάρας, G. G. Pertov και Ζ. Καρούνης.

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και ιδιαιτέρως στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ, το Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους.